"روش های دوست یابی" بررسی روش WFGN
وبلاگ طلوع من :
پدیده ی "دوست یابی"
این پدیده به شیوه های مختلف و با امکانات متفاوت در سنین مختلف ، در سرتاسر میهن عزیزمان اجرایی می شود.
قصد دارم چند پست را به معرفی این شیوه ها و امکانات لازم و مزایا و معایب آن ها و یک سری تحلیل های شخصی در این موارد ،اختصاص دهم.
یک روش مقدماتی که در سنین کم و عمدتا در مدرسه ها و پیش دبستانی ها و مهدکودک ها استفاده می شود بدین ترتیب است که فرد در طرف مقابل خود یک سری ویژگی مشاهده میکند...جذب میشود... و در نهایت با پیشنهادی همچون "با من دوست میشی؟"و غیرو ، رابطه ی دوستی خوش و خرم شکل میگیرد.
این قاعده ی مشاهده و مجذوب شدن در اکثر شیوه ها مشترک است.
روش فوق الذکر با اینکه کاملا ابتدایی است اما موٍثر ، مفید و بدور از هرگونه آفتی است.چون بچن دیگه همه چیشون ساده و بی ریاست.
به نظر من این شیوه یکی از پسندیده ترین شیوه هاست.
اما هرچه سنین بالاتر میرود و روابط پیچیده تر میشود روش های دوست یابی هم سیر تکاملی پیدا کرده و روز به روز پیچیده تر ، گسترده تر و نیازمند امکانات ویژه ای میشوند.
از جمله ی این امکانات می توان به : قلم ، کاغذ ، زمان ، بدنی ورزیده و آماده جهت پیاده روی های طولانی ، تلفن (ثابت یا ترجیحا همراه) ، سیم کارت به تعداد کافی(شماره های رند برای برادران و شماره های غیر رند برای خواهران سفارش شده!!!)، کارت شارژ ، دوچرخه ، موتور ، ماشین(ترجیحا لوکس یا اقلا اسپرت باشه) ، یک دست لباس شیک و خلاصه سرتون رو درد نیارم هر چیزی که فکرشو بکنید یا عمرن به ذهنتون خطور کنه در این زمینه توسط بشر به کار گرفته شده و خواهد شد!!!
یکی از روش های عام پسند که مورد استفاده ی گسترده قرار میگیرد روش WFGN است.
(Walking Finding Giving Number)
در این روش فرد مسافت زیادی را در خیابان های شهر طی کرده و نیمه ی گم شده ی خود را یافته و بالاخره یا شماره میدهد یا میگیرد یا اصلا نیمه ی گم شدش وی را قبول نکرده و ناگزیر به دنبال یک نیمه ی گم شده ی دیگر میگردد و بالاخره طی روز ها و ساعت ها دوست مورد نظر خود را پیدا میکند.
این شیوه گاها وقتگیر است ونیازمند بدنی ورزیده وآماده ی طی کردن مسافت های طولانی می باشد همچنین نیازمند ادبیات ویژه و بداهه های خلاقانه جهت ساختن جملات در شرایط و زمان های بحرانی است.
میزان بازدهی این روش براساس دارا بودن شرایط فوق از فردی تافرد دیگر تفاوت میکند.
از معایب این روش احتمال له شدن عزت نفس و غرور فرد پیشنهاد دهنده براثر ریجکت های(منظور رد شدن پیشنهاد توسط نیمه های گم شده است) متوالی و در نتیجه دپرس شدن فرد و احساس ناامیدی از زندگی است،
بالارفتن هزینه خرید کفش و لباس به دلیل مستهلک شدن سریع کفش و لباس فرد در استفاده های متوالی از دیگر معایب روش فوق می باشد.
شیوه ی WFGN به قدری مورد استقبال قرار گرفته است که در آخرین سفر خود به یکی از شهرهای بزرگ کشورمان شاهد نفوذ این شیوه ، در شیوه ی مقدماتی(که ابتداعا معرفی شد) بودم. بدین صورت که دو کودک دختر(ماکسیمم سن 10 سال) به سبک شیک و مرسوم این روش لباس پوشیده بودند و در پی جلب نظر هم سنان خود بودند. در این راستا دو کودک پسر آن ها را مشاهده کردند و نظرشان جلب شد و به دنبال آن ها راه افتادند. اینجانب به شخصه شاهد 2ساعت ازین تعقیب و گریز بی فرجام بودم که در نهایت خسته شده و صحنه را ترک کردم و از خدا وند خواستار هدایت و معرفت برای این کودکان عزیز شدم.
با آرزوی اینکه خداوند مقدمات هدایت همه ی جوانان و نونهالان و بزرگسالان این مرزو بوم و تمامی مسلمانان و غیر مسلمانان جهان را فراهم کند.آمین...
روش های دیگری نیز همچون : روش های سایبری ، اجرای حرکات نمایشی در مکان های خاص ، پیشنهاد در شرایط خاص ، روش های ماشینی و غیره ، که به تدریج در پست های بعدی و متعاقبا به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
THE END
این داستان ادامه دارد...